LIRO

Toiminta

Mikä ihmeen LIRO?

Lahden Insinööriopiskelijat LIRO ry on yksi Insinööriopiskelijaliitto IOL:n 23:sta paikallisyhdistyksestä. LIRO ry on perustettu 30.11.1982 ja siinä on tällä hetkellä noin 600 jäsentä. Jäsenet koostuvat Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan alan opiskelijoista. LIRO:ssa toimii aktiivisesti 9 hallituksen jäsentä sekä lukuisa määrä yhteyshenkilöitä.

 

Mitä LIRO tekee?

LIRO:n tehtävänä on avustaa jäseniään opiskeluun ja ammattiin liittyvissä asioissa, järjestää vapaa-ajalle viihdepuolta ja toimia kaikinpuolin insinööriopiskelijoiden edunvalvojana paikallistasolla, siinä missä IOL toimii valtakunnallisesti. 

IOL pyrkii vaikuttamaan insinöörikoulutuksen laatuun, määrään ja sisältöön. Tavoitteena on myös parantaa ja kehittää insinööriopiskelijoiden asemaa, imagoa, kulttuuria ja tunnettuutta.

 

Miksi liittyä Insinööriopiskelijaliittoon?

Liittymällä IOL:n jäseneksi pääset nauttimaan hyvistä eduista ja saat mahdollisuuden osallistua aktiiviseen opiskelijatoimintaan, josta on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. 
Insinöörikortti tuo mukanaan mm. vakuutuksen ja bensa-alennuksen, insinöörikalenteriin voit merkata tärkeitä tapahtumia, Insinöörilehti pitää sinut ajan hermolla maailman menosta. IOL:n jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus liittyä IAET:n työttömyyskassaan jo opiskeluaikanasi.
IOL:n jäsenyys koko opiskeluajalta maksaa vain 30€. (max. 5v) Liittyä voi joko netissä tai täyttämällä toimistoltamme saatavan liittymiskaavakkeen.
Lisätietoja jäseneduista Insinööriliiton sivulta!